Lampe Berger Huisparfums en Brocante wonen

Afdelingen


Startpagina
Uitleg
Voorwaarden
Contact
Mail ons

Winkelmandje
Bestelling verzenden

BROCANTE EN CURIOSA

FOTOLIJSTEN VAN BAROQUE

JEANNE D'ARC LIVING VERF

LAMPE BERGER Branders
LAMPE BERGER Gift Sets
LAMPE BERGER Huis-parfums
LAMPE BERGER Nieuwe modellen
LAMPE BERGER Vintage Modellen
LAMPE BERGER Werking

Volg ons op Facebook 

Carleentje Lampe Berger Huisparfums en Brocante Wonen - Voorwaarden


Betaling en levering

Als u een bestelling hebt gedaan, dan ontvangt u binnen 48 uur een bevestigingsmail. In deze mail staan de door u bestelde artikelen vermeld en de betaalgegevens (inclusief verzendkosten). Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van Carleentje.

Mocht u 48 uur geen bevestigingsmail van ons te hebben ontvangen, neem dan a.u.b. contact met ons op. Het kan dan zijn dat we uw bestelling niet ontvangen hebben.

Betaling dient vooraf te geschieden door overmaking naar bankrekening NL23INGB0000799759 t.n.v. Carleentje te Dordrecht, onder vermelding van het ordernummer..

Posttarieven:

00 - 20 g.  EUR 0,46
20 - 50 g.  EUR 0,92
50 - 100 g.   EUR 1,38
100 - 250 g.   EUR 1,84
250 - 500 g.   EUR 2,30
500 gr.-3 kg.  EUR 2,76


Pakkettarieven:
00 - 10 kg     EUR   6,75 ( alleen geldig voor levering binnen Nederland)
10 - 30 kg     EUR 12,95 ( alleen geldig voor levering binnen Nederland)

Speciale actie: bestelling boven de 50 euro wordt gratis verzonden. Bestelling onder de 50 euro rekenen we 5 euro aan verzendkosten.

Na ontvangst van de orderbevestiging, dient het bedrag binnen 3 dagen op onze rekening NL23INGB0000799759 te zijn bijgeschreven. Indien dit niet het geval is, zullen wij een herinneringsmail naar u sturen.
Ontvangen wij binnen 2 dagen geen reactie op deze herinnering wordt de door u gedane bestelling geannuleerd.

Alle genoemde prijzen zijn per stuk, in Euro’s en inclusief BTW, maar exclusief verzend- en eventuele verpakkingskosten. Carleentje is niet verantwoordelijk voor het zoekraken van pakketten tijdens verzending. Alleen pakketten die per aangetekende post worden verzonden, zijn verzekerd tegen diefstal en verlies.

Levertijd en Leverdatum

Zodra de betaling binnen is, wordt de bestelling verstuurd. De levertijd van de meeste artikelen is ongeveer 3 dagen. Indien een artikel niet voorradig is, of door omstandigheden later dan 3 dagen verstuurd zal worden, zullen wij contact met u opnemen.

Afleveradres

Indien u aan Carleentje via de e-mail opgave doet van een bezorgadres, is Carleentje gerechtigd aan dat adres alle bestellingen te verzenden, tenzij u een ander adres opgeeft waar naar uw bestellingen dienen te worden gezonden. Bijvoorbeeld wanneer u via ons een kado wilt laten versturen.

Aansprakelijkheid

Carleentje stelt zich niet aansprakelijk voor schade toegebracht door verkeerd gebruik van de geleverde producten. U dient zelf, alvorens een bestelling te plaatsen, de geschiktheid van de producten te beoordelen.

Carleentje stelt zich dan ook niet aansprakelijk voor de schade toegebracht door onzorgvuldigheid van de koper.


Alle weergegeven prijzen in EURO.

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap

Lampe Berger Huisparfums en Brocante wonen
Lampe Berger Carleentje, lampeberger Geuren en Wonen, Lampe Berger, Lampeberger branders, Lampe Berger parfums, Lampe Berger aanbiedingen, LampeBerger Dordrecht, Lampe Berger huisparfums, Officiele Lampe berger dealer, Lampeberger dealer, brocante, curiosa, engelse curiosa, engels zilver, sieraden, lampen, lampenrokjes, lampenkappen, kussens, woonaccessoires, fotolijsten, geuren, sfeer, glas, servies, kastjes, tafels, parfums, Jeanne d'Arc Living, Baroque, Clayre & Eef,