Lampe Berger Huisparfums en Brocante wonen

Afdelingen


Startpagina
Uitleg
Voorwaarden
Contact
Mail ons

Winkelmandje
Bestelling verzenden

ACCESSOIRES voor uw woning
BAROQUE woonaccessoires

BROCANTE EN CURIOSA

JEANNE D'ARC LIVING VERF
LAMPE BERGER Aanbieding Limited edition
LAMPE BERGER Branders
LAMPE BERGER Geuren / Parfums
LAMPE BERGER Gift Sets
LAMPE BERGER Nieuwe modellen
LAMPE BERGER Vintage Modellen
LAMPE BERGER Werking

MEANDER woonaccessoires

Volg ons op Facebook 

LAMPE BERGER Gift Sets
Lampe Berger Coffret Bingo Transparant
Lampe Berger Coffret Bingo Transparant

Een Bingo geschenkset in originele stijl. De brander is in transparant glas, met een chique en tijdloos design. Deze geschenkset is incl. de ”So Neutral” parfum van Lampe Berger.

Prijs : € 39.95
 
Lampe Berger Essentielle
Lampe Berger Essentielle

GIFT SET: De Lampe Berger Essentielle is een van de meest verkochte branders en is in 2 uitvoeringen verkrijgbaar: de Carree (vierkant) en Ronde (rond) in doorzichtig en helder glas. Het is ook een mooi pakket om kennis te maken met Lampe Berger en zijn parfums. En is een super cadeau om te krijgen en natuurlijk ook om te geven. Wat zit er in de geschenkverpakking? De Brander met inhoud: 225ml; 16 x 7,5 x 7,5 cm (hxbxd); parfums 180ml Neutraal (dus juist geen geur) & 180ml Vent d’ Ocean (de nummer 1 geur in de wereld). Vuursteen: Air Pur System 3C plus lont; Afsluitdop en een Vultrechter . En voor een leuke kennismakingsprijs van 39, 95 euro.

Prijs : € 39.95
 

Alle weergegeven prijzen in EURO.

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap

Lampe Berger Huisparfums en Brocante wonen
Lampe Berger Carleentje, lampeberger Geuren en Wonen, Lampe Berger, Lampeberger branders, Lampe Berger parfums, Lampe Berger aanbiedingen, LampeBerger Dordrecht, Lampe Berger huisparfums, Officiele Lampe berger dealer, Lampeberger dealer, brocante, curiosa, engelse curiosa, engels zilver, sieraden, lampen, lampenrokjes, lampenkappen, kussens, woonaccessoires, fotolijsten, geuren, sfeer, glas, servies, kastjes, tafels, parfums, Jeanne d'Arc Living, Baroque, Clayre & Eef,