Lampe Berger Huisparfums en Brocante wonen

Afdelingen


Startpagina
Uitleg
Voorwaarden
Contact
Mail ons

Winkelmandje
Bestelling verzenden

BROCANTE EN CURIOSA

FOTOLIJSTEN VAN BAROQUE

JEANNE D'ARC LIVING VERF

LAMPE BERGER Branders
LAMPE BERGER Gift Sets
LAMPE BERGER Huis-parfums
LAMPE BERGER Nieuwe modellen
LAMPE BERGER Vintage Modellen
LAMPE BERGER Werking

Volg ons op Facebook 

LAMPE BERGER Gift Sets
Lampe Berger Cocoon Bordeaux
Lampe Berger Cocoon Bordeaux

De Lampe Berger Cocoon Bordeaux is een elegante katalytische brander. Deze is gezandstraald en heeft daardoor een mooie matte rode uitstraling. Het is verpakt in een mooie doos en bevat: de cocoon bordeaux brander, trechtertje, lontje, afsluitdop, sierdop, 180ml parfum en gebruiksaanwijzing.

Prijs : 39.95
 
Lampe Berger Curve Black
Lampe Berger Curve Black

In de Lampe Berger giftset Curve zwart mat zit namelijk een mat zwarte brander. In deze giftset zit een prachtige mat zwarte brander, maar ook een navulling van 180 ml in de geur Cotton Caress om echt kennis te kunnen maken met de magie van Lampe Berger.

Prijs : 39.95
 
Lampe Berger Curve White
Lampe Berger Curve White

Deze Lampe Berger giftset Curve wit is een perfect cadeau voor iedereen. Door het witte design past deze brander bij elk interieur. In deze giftset zit niet alleen de brander, maar ook nog een navulling van 180 ml in de geur Cotton Caress en ook nog een trechter en afsluitdop.

Prijs : 39.95
 
Lampe Berger Giftset Essentielle Carree (vierkant)
Lampe Berger Giftset Essentielle Carree (vierkant)

De Lampe Berger Essentielle Carree is een mooi pakket om kennis te maken met Lampe Berger en zijn parfums. De Brander met inhoud: 225ml; 16 x 7,5 x 7,5 cm (hxbxd); parfums 180ml Neutraal (dus juist geen geur) & 180ml Vent d Ocean (de nummer 1 geur in de wereld). Vuursteen: Air Pur System 3C plus lont; Afsluitdop en een Vultrechter . En voor een leuke kennismakingsprijs.

Prijs : 39.95
 

Lampe Berger Giftset Essentielle Ronde (rond)
Lampe Berger Giftset Essentielle Ronde (rond)

De Lampe Berger Essentielle Ronde is een mooi pakket om kennis te maken met Lampe Berger en zijn parfums. De Brander met inhoud: 225ml; 16 x 7,5 x 7,5 cm (hxbxd); parfums 180ml Neutraal (dus juist geen geur) & 180ml Vent d Ocean (de nummer 1 geur in de wereld). Vuursteen: Air Pur System 3C plus lont; Afsluitdop en een Vultrechter . En voor een leuke kennismakingsprijs.

Prijs : 39.95
 

Alle weergegeven prijzen in EURO.

Powered by winkeltjes.net
Een product van CompanyOnNet Webdesign & Internet Services

Sitemap

Lampe Berger Huisparfums en Brocante wonen
Lampe Berger Carleentje, lampeberger Geuren en Wonen, Lampe Berger, Lampeberger branders, Lampe Berger parfums, Lampe Berger aanbiedingen, LampeBerger Dordrecht, Lampe Berger huisparfums, Officiele Lampe berger dealer, Lampeberger dealer, brocante, curiosa, engelse curiosa, engels zilver, sieraden, lampen, lampenrokjes, lampenkappen, kussens, woonaccessoires, fotolijsten, geuren, sfeer, glas, servies, kastjes, tafels, parfums, Jeanne d'Arc Living, Baroque, Clayre & Eef,